TRGOVINE I PRODAJNI CENTRI

Povećana potrošnja u prodajnom centru The Orchards uz pomoć besplatnog interneta

Trgovački centar The Orchards u zapadnom Sussexu u Velikoj Britaniji je 120.000 kvadratnih metara velik centar sa 40 maloprodajnih jedinica i 32 stambene jedinice. Menadžeri centra su odlučili uvesti bežični pristup internetu u cijeloj zgradi na koji bi korisnici pristupali preko svojih profila sa društvenih mreža poput Facebooka, Twittera, Instagrama i Google+.

Iz uprave prodajnog centra kaže da su vrlo impresionirani učinkovitošću ovog rješenja. Ljudi se vraćaju u prodajni centar i provode više vremena u njemu zahvaljujući besplatnom internetu, a preko mobilne aplikacije daju svoje ocjene trgovinama i preporučuju ih svojim prijateljima preko društvenih mreža. Također im je jako bitna i sigurnost ovog rješenja kao i jednostavan pristup besplatnom WiFi-ju, čime dobivaju povjerenje i lojalnost kupaca. S druge strane, uprava može koristiti neprocjenjive podatke o svojim kupcima za daljnju promociju akcija iz centra, kao i nagraditi kupce kuponima i bonovima na temelju njihove povijesti posjete.

"Oduševljeni smo ovog uslugom jer nudimo besplatan Internet našim klijentima, a u isto vrijeme imamo i povratnu informaciju te odličan marketinški alat jer se reklamiramo ljudima koji su nas već posjetili.", Nicola Bird, menadžer prodajnog centra The Orchards

Želite li i Vi ovako promovirati svoju djelatnost? Zatražite ponudu!

Copyright © 2014 Social Spot / Sva prava pridržana.