RESTORAN I KAFIĆ

Lokacijski marketing u restoranima Tony Roma

Tony Roma je ogromni lanac od preko 200 restorana koji se nalaze u 33 zemlje diljem svijeta. WiFi marketinška platforma za pružanje besplatnog bežičnog interneta je instaliran u Velikoj Britaniji sa sjedištem u restoranima u prosincu 2012. godine.

Glavni cilj ovog restorana je bio potaknuti svoje klijente da koriste besplatni WiFi u restoranu, kako bi na taj način ostali duže u restoranu i trošili više. Također su željeli povećati broj fanova na Facebook i Twitter stranicama, te potaknuti korisnike da posjete njihove društvene medijske kanale kako bi saznali više o najnovijim ponudama i događajima.

Rezultati su značajan porast broja gostiju koji koristi njihov WiFi i mobilnu aplikaciju, a sve to uz pristup informacijama o posjetiteljima restorana. Klijenti su jako zadovoljni uslugom besplatnog interneta, a u isto vrijeme preko mobilne aplikacije mogu pronaći razne informacije poput menija, radnog vremena, uputa za dolazak, posebnih ponuda i slično.

"WiFi platforma pruža sve što je potrebno za naše poslovanje i lokacijski marketing. Preporučio bih ovu vrstu marketinga svim ugostiteljima.", Simon Levy, Tony Rome restoran

Želite li i Vi ovako promovirati svoju djelatnost? Zatražite ponudu!

Copyright © 2014 Social Spot / Sva prava pridržana.