Hotel

Hoteli na otoku Mikonosu nude besplatni bežični pristup internetu

Mnogi hoteli na otoku Mikonosu, jednom od najpopularnijih kozmopolitskih otoka u Grčkoj, odlučili su pružiti svojim gostima besplatan bežični pristup internetu. Htjeli su svojim gostima omogućiti primarnu potrebu da budu povezani i tijekom svog odmora. Odabrali su hotspot platformu za rješavanje ovog izazova.

Uz pomoć platforme za hotspot, ovi hoteli su privukli nove goste i poboljšali prodaju, ojačali svoju prisutnost na društvenim medijima i svaki dan prikupljaju relevantne informacije o svojim gostima. SocialSpot funkcionira na isti način – gosti hotela koriste besplatan internet, a vlasnici hotela imaju odličan marketinški alat.

"Ova platforma ne samo da pruža turistima besplatnu i stabilnu Wi-Fi uslugu, nego nam također i daje analitičke podatke o našim gostima koje uvijek možemo kontaktirati s najnovijim ponudama iz našeg hotela. Broj fanova na našoj Facebook stranici se utrostručio, a kao rezultat toga, potreba za plaćenim Facebook oglašavanjem svedena je na minimum. To je impresivno!" , Markos Andronikos, AndronikosHotel

Želite li i Vi ovako promovirati svoju djelatnost? Zatražite ponudu!

Copyright © 2014 Social Spot / Sva prava pridržana.